logo

Belgravia

Westminster, London

Design, Planning and construction phase services.

A collaborative Planning approach achieved a large basement extension, significant alterations to the original house and replacement of a single storey wing.

Sensitive refurbishment of the original house was promoted utilising a raft of specialist craftsmen. Primary ground and first floor room proportions are retained and considerable bespoke fixtures and finishes are achieved which reflect the historic nature of the host building but also compliment a more rigorously modern approach within new build elements at basement and to the rear ground floor.

Upper floors include two master suites and a third guest area. The ground floor is arranged around an internal courtyard creating extensive reception and recreational areas to suit entertaining on a significant scale.

The basement features a very contemporary pool room with a “disappearing” pool, treatment spa rooms and a multi-mode backlit ceiling.