logo

Pembridge Villas

Notting Hill, London

Design, planning and construction phase services.

A family home first and foremost with a warm environment for gracious living.

It was essential to create bespoke areas for children; bedrooms, open play room, kitchen and dining areas which are safe and out of the way.

Substantial structural remodelling was undertaken to the lower ground storey to make simple modern spaces for activity uses - with just a few walls and hidden structure. Space flows together and into the garden by means of a very wide full height glass screen.

The top of the house is designed as a childrens’ bedroom floor using the playful character of sloping roofs in a quiet environment away from the day to day bustle. A nanny’s room is located there too.

Refurbishment of the original rooms, from the ground floor up to the master suite, where period features are blended with modern accents.